uterum baksida

Bygga uterum

Vi bygger måttanpassade uterum och inglasade altaner

Skapa ditt drömuterum med oss!

Vill du förvandla din trädgård till en oas av komfort och skönhet? Låt oss göra drömmen om ditt eget uterum eller en inglasad altan till verklighet. Det bästa av allt? Du behöver inte oroa dig för bygglov om ditt uterum är mindre än 15 m² och har en maximal höjd på 3 meter. Även om du drömmer om ett rymligt uterum upp till 25 m² med en nockhöjd på upp till 4 meter, så kan vi hjälpa dig att förverkliga det.


3d ritning/skiss på ett uterum

Vi förstår att att bygga ett uterum kan vara en utmaning. Vilken taklutning är bäst? Ska du välja skjutdörrar eller fasta glaspartier? Oroa dig inte! Vårt team av experter är här för att guida dig genom varje steg och skapa den bästa lösningen som passar dina specifika behov och önskemål.


ritning/skiss på ett uterum Här är en skiss på hur ett uterum specialanpassas till kundens önskemål.

Våra uterum är konstruerade med högkvalitativa material som glas och aluminium, vilket ger både stil och hållbarhet. Vi kan även erbjuda alternativ med trästomme om det är din preferens. Grunden kan anpassas efter dina önskemål, oavsett om du föredrar gjuten betong eller snickeri i furu. Taket kan förses med härdat isolerglas för att ge dig den perfekta atmosfären. Våra utåtgående aluminiumdörrar, vikdörrar och skjutdörrar ger dig flexibilitet och stil.


Så låt oss tillsammans skapa ditt måttanpassade uterum och förvandla din trädgård till en plats där du kan njuta av naturen året runt. Kontakta oss nu för att börja förverkliga din dröm!