Våra byggtjänster

Våra byggtjänster

Med kundfokus och expertis inom alla byggdelar kan du tryggt anlita oss.

Installation av solceller

installation av solceller på taket

Vi erbjuder kunder installation av solceller på taket.
Låt oss fixa inköpet och installationen av solceller på taket. Du har rätt till en skattereduktion för material och arbete på 15 %. Vänta inte med att investera i grön teknik. Att investera i solceller idag är en investering som sparar pengar åt dig.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Vi erbjuder kunder badrumsrenovering i Göteborg.
Sedan 1970-talet har antalet hem med inte bara ett, utan två eller tom tre badrum ökat drastiskt. Även ett badrum som begränsas av rummet de installeras i kan se mer tilltalande ut och kännas mycket bättre tack vare innovativa lösningar för beslag, intelligent design, små personliga detaljer och lämpliga färgscheman.

En av de bästa investeringarna man kan göra i sitt hem, är att bygga till ett andra badrum. Eller för den delen, göra om ett befintligt badrum så att det blir mer än ett utrymme man bara vill in och ut från så fort som möjligt. Även om man inte planerar att sälja sin bostad så är en renovering av badrum något som kan tillföra en ny dimension av trevnad i ett hem.

Bygga uterum

uterum

Låt oss bygga ett uterum för dig.
Oavsett vad du bestämmer dig för kan vi hjälpa dig med att ta fram bästa möjliga lösning efter dina förutsättningar. Ett uterum förenklat består av glas och aluminium som byggnadsmaterial. Aluminium bär upp konstruktionen och ramar in glaskassetterna. Man kan självklart också ha uterums stomme av trä. Vi hjälper dig att skapa ditt måttanpassade uterum efter dina önskemål. Läs mer om bygga uterum

Bygga Altan

Bygga altan

Alla stora saker börjar i tanken. Vi hjälper dig både att visualisera och bygga din altan. Här kan du få tips och råd om bygga altan.

Nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad, lokalanpassning och renovering

renovering och lokalanpassning

Många är vi som har drömt om att få bygga ett hus från grunden. Här kan du få råd och tips på hur man kan bygga ett hus från grunden.

Lokalanpassning innebär helt enkelt att man förändrar de befintliga lokaler till t.ex. ett kontor eller ett badrum. Vi utgår alltid ifrån dina önskemål och försöker undvika att störa i din befintliga verksamhet.

Fönsterbyte och fönsterleveranser

fönster och fönsterleveranser

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar som passar perfekt för alla våra projekt. Våra kvalitetsprodukter är inte bara tillgängliga för företag och privatpersoner, utan de är skapade med tanke på att möta de unika behoven och preferenserna hos varje kund. Oavsett om du är en entreprenör som behöver de bästa fönsterlösningarna för ditt nästa byggprojekt eller en privatperson som drömmer om att förbättra ditt hem, är vårt sortiment utformat för att imponera. Läs mer om våra fönster och fönsterbyten här.

Magiska innertak

magiskt innertak / undertak

Magisk innertak / undertak är helt enkelt ett värmekrympbar PVC-folie eller polyesterväv som man värmer under installationstiden när den är upphängd i taket och som man sträcker ut maximalt. Magiska undertak kan med fördel användas i restauranger, hotell, bilsalonger, i foajéer, diskotek, och som snyggt och innovativt inredningsdesignad rum. Användningsområden är oändliga och det är endast din fantasi som sätter gränser.

Får vi lov att inspirera dig?

Takläggning

Takläggning

Människan har alltid behövt ett tak för att skydda sig. Ett varierande klimat med hårda vintrar, stormar och regn förkortar livslängden på ditt utetak. Ett läckande utetak kan medföra stora skador på fastigheten. Man bör därför regelbundet se över sina tak för att i tid kunna genomföra åtgärder för att undvika kostsamma skador. Takomläggning är en stor och viktig investering. Vi strävar alltid efter rätt materialval och för att kunna täcka in samtliga efterfrågade arbeten med olika taktyper. Självklart arbetar vi enligt Boverkets byggnadsregler, anpassat för de krav som är lämpliga för just ditt tak. Läs mer fakta om plåttak

VVS

VVS arbeten

VVS betyder Värme, Ventilation och Sanitet. Vi har rörläggare, rörmokare som installerar i våra projekt. Vid större projekt anlitar vi samarbetspartners. Ofta handlar det om att installera värmepannor, rördragningar, bygga värmeslingor i golv och värmeelement. När vi bygger tar vi ansvar för hela byggprocessen.

Elinstallationer

elinstallationer

De flesta hus har dragen El. Vi har egna elektriker i Göteborg som ansluter, kopplar loss elektrisk utrustning i hemmet och arbetsplatsen. Vi arbetar med både starkströmsanläggningar (vägguttag och kraftledningar) och svagströmsanläggningar (datanät, larm o.s.v) så säkerhet, hållbarhet och kvalitén måste garanteras.


Vi är certifierade för Fibaro smart hemsystem. Det innebär att vi kan installera och ge bästa råd när man ska anpassa sitt smarta hem, men även vilka möjligheter man har för framtiden. Du kanske vill styra din takbelysning, installera rörelsesensorer, justera värme och göra det på distans, för att nämna några av sakerna.

Målning

Målning

Vi använder produkter från Alcro till målning. Om du inte vet din nyans på till exempel fasaden tar vi färgprover med både en NCS färgkarta och en elektronisk färgtagare. Har du några äldre färgburkar kvar så är det så klart det bästa för att se vilken färg man har på fasaden. Vi har egna ställningar och följer AML regler för höga höjder.


Stenläggning och asfaltering

Stenläggning Göteborg

Profess bygg är proppad med beprövade duktiga samarbetspartners och kolleger. Anlita oss för att lägga asfalt och anlägga stengångar. Allt från planering, visuell skiss och utförandet. Asfalt lägger vi inte själva utan samarbetar med Göteborgs bästa och mest prisvärda asfaltläggare.


Putsning och murning

Putsning och murning