Elinstallationer

Elinstallationer i Göteborg

En byggfirma med egna elektriker, från en och samma företag

Du kan lita på oss när det kommer till din elinstallation. Vi är inte bara experter på att ansluta och koppla loss elektrisk utrustning i ditt hem eller arbetsplats, vi är din pålitliga partner för att göra din elektriska värld både säker och smart.


Vårt team av professionella elektriker är kunniga inom både starkströmsanläggningar, som vägguttag och kraftledningar, och svagströmsanläggningar, inklusive datanät och larm. Med vår expertis är säkerhet, hållbarhet och kvalitet alltid i fokus, så du kan vara säker på att ditt elektriska system är i trygga händer.

Vi är certifierade för Fibaro smarta hem system.

Det betyder att vi inte bara kan installera detta avancerade system i ditt hem, utan vi kan också ge dig de bästa råden om hur du kan anpassa ditt smarta hem efter dina behov och önskemål. Vill du styra din takbelysning med en enkel knapptryckning? Installera rörelsesensorer för ökad bekvämlighet och säkerhet? Justera din värmereglering och övervaka ditt hem på distans? Vi har svaren och lösningarna för att göra din vision till verklighet. Läs mer om Fibaro smarta hem systemelsäkerhetsverket