Fibaro Smarta Hem

Fibaro Smarta Hemsystem

Vi är utbildade och certifierade för Fibaro Smarta Hemsystem.

Vad är smarta hem?

Det är ett hem där man kan styra på distans olika vardagsföremål i hemmet till exempel dörrklocka, hushållsapparater, belysning, utebelysning, hemsäkerhet, tvättmaskin, torktumlare, uppvärmning, vattenhantering, robotdammsugare, dra ner gardiner till att värma upp bilen. Det är din fantasi som avgör. Med Fibaro smarta hemsystem och internetuppkoppling öppnas ett helt landskap av möjligheter inom IoT-marknaden (Internet of things).

Vad är Fibaro för något?

FIBARO är ett globalt varumärke som verkar inom Internet of Things (IoT) branschen och tillhandahåller lösningar inom området byggnadsautomation. Under ett decennium har FIBARO hemsystem etablerat sig på sex kontinenter och blivit ett av de mest avancerade och omtyckta trådlösa smarta hemsystemen i världen. FIBARO är ett system helt skapat, utvecklat och producerat i Polen både FIBAROs huvudkontor och fabrik ligger nära Poznań.

Profess Bygg är återförsäljare och har certifierade elinstallatörer för att kunna installera och underhålla Fibaro smarta hemsystem.Fibaro logo

Ladda ner Fibaro prislista / produktkatalog (ca: 5 MB)